donderdag 8 augustus 2013

Mega Evolutie?...

Het is weer die tijd van de maand: CoroCoro heeft weer Pokémon X en Y leaks.
Naast wat nieuwe Pokémon (een basisPokémon voor Gogoat, een konijn en het obligatoire elektrische knaagdier), is er iets merkwaardigs bekendgemaakt.
Mega Evolutie.
Er zijn momenteel zes Pokémon die een zogenaamde Megavorm hebben. De nieuwe Mewtwovorm is er één (daarom vermoeden we dat het niet een echte evolutie is maar eerder een soort sterkere vorm), ook omdat twee van de anderen Blaziken en Ampharos zijn. Die hebben namelijk al een volledige lijn! De drie overigen zijn Absol, Lucario en Mawile (die overigens zoals verwacht een Steel/Fairy is geworden, ook in zijn normale gedaante). Met die drie (Lucario is een semi-legendarische en Absol en Mawile zijn vrij mysterieus) en Mewtwo (het is per slot van rekening een legendarische en die hebben tegenwoordig vaak extra vormen) kunnen we leven. Maar we vinden MegaBlaziken en MegaAmpharos er wat over. En zelfs MegaAmpharos gaat nog, want hij krijgt eindelijk de wol terug die hij had verloren bij zijn evolutie uit Flaafy, maar Blaziken! Dat is een doodnormale starterPokémon! Hoewel we er wel gewend aan zullen raken, en het misschien zelfs zullen gaan appreciëren, moeten ze er toch een verrekt goede uitleg voor hebben.
Hoe dan ook, hier zijn de scans. Toegegeven, ze zien er wel goed uit.

Alle zes op een rijtje
MegaBlaziken, MegaLucario en MegaAbsol
De drie volledig nieuwe Pokémon. De meest rechtse is dus de Pikachu van Kalos!
MegaMawile
Deze GymLeader zou meer weten over de Mega Evolutie.
In Japan gaat er zodra X en Y uit zijn een WiFi Event van start die een Torchic die iets met MegaBlaziken te maken heeft distribueert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten