zaterdag 31 augustus 2013

De Avonturen van Calvin 'Fire' Red - Variant Cover 1

En nu beginnen we dus met het vervolg. De updatesnelheid zal wat vertragen met school en zo, maar we blijven regelmatig voor een nieuwe pagina zorgen!

vrijdag 30 augustus 2013

Shiny Dialga, Palkia en Giratina Event in België

Onze bronnen vergeten vaak het belangrijkste land te vermelden als er plaatselijke Events te verkrijgen zijn, dus moeten wij in het veld om er achter te komen hoe het zit.
In België kun je van vandaag tot en met 12 september in je Game Mania een Shiny Dialga gaan halen. Daarna Palkia en vlak voor de release van X en Y Giratina. Het is dus Game Mania, in tegenstelling tot Saturn en Media Markt, wat we oorspronkelijk dachten omdat dit in Nederland wel zo is.
Van 30 augustus tot en met 12 september in Game Mania.
Van 13 september tot en met 26 september in Game Mania.
Van 27 september tot en met 12 oktober (release X/Y) in Game Mania.
In de maanden na de release van X/Y is er zoals je weet een gewone WiFi-Event van een Torchic die een Blazikenite als Held Item heeft, zodat 'ie in een fameuze MegaBlaziken kan veranderen.

woensdag 28 augustus 2013

NeoPokémon deel 35

Hier zijn ze! Na een lange, NeoPokémon-loze periode zijn ze weer terug, en in stijl. Zoals je kan zien hebben we wat aan textuur gedaan.


zaterdag 24 augustus 2013

De Avonturen van Calvin 'Fire' Red - pagina 16

We gaan nu even een kleine pauze houden (een week of zo), maar je kan wel twee NeoPokémon verwachten!
Open in een nieuw tabblad om te lezen.

dinsdag 13 augustus 2013

De Avonturen van Calvin 'Fire' Red - pagina 14

Professor Oak zegt 'Pokémon Dex' en niet het normale 'Pokédex', omdat het wordt vernoemd naar de Pokémon, en niet naar de Pokéball of Pokécube.
Open in een nieuw tabblad om te lezen.

donderdag 8 augustus 2013

Mega Evolutie?...

Het is weer die tijd van de maand: CoroCoro heeft weer Pokémon X en Y leaks.
Naast wat nieuwe Pokémon (een basisPokémon voor Gogoat, een konijn en het obligatoire elektrische knaagdier), is er iets merkwaardigs bekendgemaakt.
Mega Evolutie.
Er zijn momenteel zes Pokémon die een zogenaamde Megavorm hebben. De nieuwe Mewtwovorm is er één (daarom vermoeden we dat het niet een echte evolutie is maar eerder een soort sterkere vorm), ook omdat twee van de anderen Blaziken en Ampharos zijn. Die hebben namelijk al een volledige lijn! De drie overigen zijn Absol, Lucario en Mawile (die overigens zoals verwacht een Steel/Fairy is geworden, ook in zijn normale gedaante). Met die drie (Lucario is een semi-legendarische en Absol en Mawile zijn vrij mysterieus) en Mewtwo (het is per slot van rekening een legendarische en die hebben tegenwoordig vaak extra vormen) kunnen we leven. Maar we vinden MegaBlaziken en MegaAmpharos er wat over. En zelfs MegaAmpharos gaat nog, want hij krijgt eindelijk de wol terug die hij had verloren bij zijn evolutie uit Flaafy, maar Blaziken! Dat is een doodnormale starterPokémon! Hoewel we er wel gewend aan zullen raken, en het misschien zelfs zullen gaan appreciëren, moeten ze er toch een verrekt goede uitleg voor hebben.
Hoe dan ook, hier zijn de scans. Toegegeven, ze zien er wel goed uit.

Alle zes op een rijtje
MegaBlaziken, MegaLucario en MegaAbsol
De drie volledig nieuwe Pokémon. De meest rechtse is dus de Pikachu van Kalos!
MegaMawile
Deze GymLeader zou meer weten over de Mega Evolutie.
In Japan gaat er zodra X en Y uit zijn een WiFi Event van start die een Torchic die iets met MegaBlaziken te maken heeft distribueert.

zondag 4 augustus 2013

De Avonturen van Calvin 'Fire' Red - pagina 11

Ja, dat zijn mensen die uit de Pokéballs komen! Lees er HIER meer over.
Open in een nieuw tabblad om te lezen.

donderdag 1 augustus 2013

De Avonturen van Calvin 'Fire' Red - pagina 10

Het werd tijd om wat meer te doen met kleur! Vanaf nu zullen we zo nu en dan eens een kadertje inkleuren, of het op deze manier oplossen.
Open in een nieuw tabblad om te lezen.