dinsdag 11 juni 2013

Fairy Type!

NOG'NS BEWERKT! Dankzij CoroCoro weten we nu af van het bestaan van nog vier Pokémon, en wat personages uit X en Y! Dit zijn de gescande pagina's:
De al gekende Vivillon heeft (zoals verwacht) ook twee vorige evoluties! Een van hen is de mysterieuze Spewpa.
Dit is (Jap.) Shishiko.
(Jap.) Furabebe. Pokébeach oppert dat ze misschien zullen rondlopen met verschillende bloemen. Het is bevestigd dat ze Fairy zijn.
BEWERKT (en hoe): Er zijn nog drie Pokémon bekendgemaakt, en nog twee soorten Battles!  Je hebt Sky battles, die alleen toegankelijk zijn voor bepaalde Pokémon, en Horde Battles, in het wild, één tegen vijf! Dit zijn de nieuwe Pokémon:
Clauncher (Water)
Talonflame, de evolutie van Fletchling (Flying/Fire)
Skrelp (Water/Poison)
Bekijk zeker ook de bronnen! Vooral Pokébeach heeft veel informatie over de E3 van Pokémon!



Jaja, er was al een tijdje heel wat om te doen. E3, de grote gamebeurs waar traditiegetrouw enorm veel nieuws wordt bekendgemaakt was vandaag. Althans, het Pokémon gedeelte. En of ze wat nieuws hebben verteld!
Om te beginnen, je kan er niet naast kijken, het achttiende type, Fairy. Sylveon is (te verwachten) van dat type, maar ook Gardevoir, Jigglypuff  en Marril zijn het. Onze gok is dat waarschijnlijk ook Clefairy en Snubull Fairy type zullen zijn. (Zij die misschien Pokébeach op de voet volgen weten dat zij een bron hebben die dat al had verteld, maar daar konden ze tot nu toe nog niet op vertrouwen. Misschien moet je ook'ns gaan kijken naar de andere (misschien wel ware) geruchten van die bron, hier. Zo vertelt ie dat de nieuwe vorm van Mewtwo enkel nog maar de X-vorm is. En dat er dus ook nog een Y-vorm komt...)
Er is ook een nieuwe toepassing waarin je met je Pokémon zou kunnen spelen, NintenDOGS-style.
En natuurlijk zijn er ook nog twee nieuwe Pokémon bekendgemaakt, namelijk deze twee:
Noivern (Dragon/Flying)
Vivillon (Bug/Flying)

1 opmerking:

  1. Het Fairy type ziet er interessant uit. Ben ook zeker benieuwd naar het Y-type van Mewtwo.

    Las vandaag trouwens dat er een Sword Pokemon gaat komen: Hitotsuki (Japan) of Monorpale (Frans).

    Nog een paar maanden wachten.

    BeantwoordenVerwijderen