zondag 14 april 2013

Drie jaar?... De tijd vliegt!

Het is al weer een jaar geleden dat de blog verjaarde...
Dus hebben we besloten om ons project voor de grote vakantie voor te stellen. We gaan een Nuzlocke maken. Als je niet weet wat een Nuzlocke is, kijk dan hier. Op DeviantART volgen we zelf ook een paar Nuzlocke comics, als je die wil lezen verwijzen we je naar Lode'sDevianART favorieten-pagina  (links op de pagina). Dat zijn echte aanraders!
Open in een apart tabblad om te lezen.
Nu je vertrouwd bent met het concept, kunnen we overgaan naar het leuke gedeelte: hoewel we pas in de vakantie gaan beginnen tekenen, hebben we nu al wat personageschetsen. Dit is een voorbeeldpagina hoe onze stijl min of meer zal zijn.

We gaan een strip maken van het LeafGreen Pokémonspel. Het hoofdpersonage zal Calvin heten, en zijn starter-Pokémon zal een Bulbasaur genaamd Abikka zijn. Voor meer speculatie kun je terecht op de pagina 'De Avonturen van Calvin 'Fire' Red, een LeafGreen Nuzlocke'. Daar staan alle schetsen.
De strip zal tot gevolg hebben dat we in de zomer waarschijnlijk een stuk minder regelmatig dingen gaan posten. Onze nadruk zal ook zwaarder wegen op de strip dan op iets anders. Maar voorlopig is het nog lang zover niet...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten