zaterdag 20 april 2013

PKMN Prenten deel 17

Onze laatste foto van in het LaM.

Deze Farfetch'd zat daar treurig te wezen in het midden van dat beekje.

zondag 14 april 2013

Drie jaar?... De tijd vliegt!

Het is al weer een jaar geleden dat de blog verjaarde...
Dus hebben we besloten om ons project voor de grote vakantie voor te stellen. We gaan een Nuzlocke maken. Als je niet weet wat een Nuzlocke is, kijk dan hier. Op DeviantART volgen we zelf ook een paar Nuzlocke comics, als je die wil lezen verwijzen we je naar Lode'sDevianART favorieten-pagina  (links op de pagina). Dat zijn echte aanraders!
Open in een apart tabblad om te lezen.
Nu je vertrouwd bent met het concept, kunnen we overgaan naar het leuke gedeelte: hoewel we pas in de vakantie gaan beginnen tekenen, hebben we nu al wat personageschetsen. Dit is een voorbeeldpagina hoe onze stijl min of meer zal zijn.

We gaan een strip maken van het LeafGreen Pokémonspel. Het hoofdpersonage zal Calvin heten, en zijn starter-Pokémon zal een Bulbasaur genaamd Abikka zijn. Voor meer speculatie kun je terecht op de pagina 'De Avonturen van Calvin 'Fire' Red, een LeafGreen Nuzlocke'. Daar staan alle schetsen.
De strip zal tot gevolg hebben dat we in de zomer waarschijnlijk een stuk minder regelmatig dingen gaan posten. Onze nadruk zal ook zwaarder wegen op de strip dan op iets anders. Maar voorlopig is het nog lang zover niet...

dinsdag 9 april 2013

PKMN Tekeningen deel 6

Omdat hij erom vroeg, een Tekening van de nieuwe Mewtwo.


En om wat te oefenen ook één van Pikachu.

zondag 7 april 2013

HIJ IS ECHT!!

De nieuwe Mewtwovorm/Mewthree blijkt echt. De officiële Pokémon site heeft hem gepubliceerd. Er staat dat het een nieuwe Pokémon met een bekende look is, dus de meesten gaan er van uit dat het een Mewthree of iets dergelijks is. Langst de andere kant zeiden ze hetzelfde over de Kyuremvormen toen die pas bekend werden...
Maar hoe dan ook, het is echt.
Maar onze vragen zijn gebleven... (Zie 'Geruchten geruchten... 4-4-2013')
Dit is de officiële Sugimori-art. 

vrijdag 5 april 2013

NeoPokémon deel 33

Gyaralon, de draakPokémon.
Ja, we hebben hem wel wat verbeterd... Heel wat! Omdat Gyarados wordt verondersteld op een Chinese draak te lijken hebben wij de transformatie compleet gemaakt.

donderdag 4 april 2013

Geruchten geruchten...

Ja, er is heel wat om te doen, die nieuwe Mewtwo...
Voor je panikeert, het is ook nog niet duidelijk of het echt is, of gewoon een heel goede nep-poster.
Als je nog niet weet wat er aan de hand is: er doken gisteren twee vreemde afbeeldingen op. Het zouden zogezegd posters zijn voor die shiny Genesect film. Het speciale er aan was dat er een nieuwe Pokémon op stond. Eén die verdacht veel lijkt op Mewtwo. Iedereen ging meteen aan het speculeren, en men is er nu gezamenlijk van overtuigd geraakt dat het een nieuwe vorm van Mewtwo is (of Mewthree).
De meningen over het design zijn verdeeld, maar bijna iedereen is het erover eens dat Mewtwo dat eigenlijk niet nodig heeft, een update. Mewtwo is (of was, hangt van je standpunt af) nota bene de sterkste Pokémon op Aarde!
 
De grote vraag is natuurlijk: wat?
Is het inderdaad een nieuwe vorm? En met welke methode kom je dan aan die nieuwe vorm? Omdat de X en Y games vermoedelijk over genetica zullen gaan (ga maar na, die Genesect zijn gentetisch verbeterd - net als Mewtwo trouwens - en hun film komt nu uit, vrij snel na het bekendmaken van van X/Y, plus het feit dat in het Japanse logo van X/Y een DNA-streng zit) kan het ook zijn dat het om een tweede kloon van Mew gaat, Mewthree. (Dat roept dan weer vragen op over waarom Mewtwo hulp nodig heeft om de Genesect te verslaan, hij is immers de sterkste Pokémon op Aarde.)
Het zou natuurlijk ook om een totaal nieuwe Pokémon kunnen gaan, maar dat is betwijfelbaar, aangezien dat  niet overeen zou komen met wat we tot nu toe al over de Genesectfilm weten.
Hoe dan ook, we weten niet eens of het echt is.

Er is gisteren vrij snel na het uitkomen van de afbeeldingen ook een schets opgedoken. Vermoedelijk is die niet officieel, maar hij geeft wel een beter beeld op de anatomie van deze Mewthree. Want zeg nu zelf, op die posters kun je niet zo goed zien hoe ie er eigenlijk uitziet.
[Image: 85931d1364980475-real-not-real-thread-me...e-form.png]
Het is een aanrader om de bronnen in het oog te houden voor informatie. En misschien een tip: op de fora van die sites zijn ondertussen interessante discussies opgestart.