dinsdag 29 maart 2011

donderdag 24 maart 2011

Sprites en Prenten

Op de pagina's "Sprites" en "Prenten" zijn sinds kort sommige onderverdelingen aangevuld. Dat betekent dat de Sprite+1's, de Recolours en de gewone Prenten niet meer als een afbeelding op de startpagina worden gepubliceerd. Er zal dan een link staan naar de afbeelding, die je dan ook op de bewuste pagina kan zien.
Uiteindelijk is dit de bedoeling voor alle afbeeldingen.

Voor de nieuwsgierigen:

dinsdag 22 maart 2011

PKMN TCG self-mades deel 9

Ook dit is een historisch moment. (Het wordt een routine...) De eerste sprites op kaart, dus...!!



zaterdag 19 maart 2011

dinsdag 15 maart 2011

PKMN RandAnimatie deel 2

Dit is de Yellow, Crystal, Emerald of Platinum van Black/White. Grote kans dat die ook echt gemaakt word, alleen is het minder zeker dat Kyurem er op staat, en dat het Grey heet. Wedje maken?

zaterdag 12 maart 2011

PKMN RandAnimatie deel 1

Je weet wel, al die zotte dingen op de laatste tien dagen van de CountDown. 


Vernieuwing layout blog.

Beste Pokémon-fans, onze blog zal vanaf heden veranderd worden quasi layout. De sprites en prenten hebben namelijk een eigen pagina gekregen en zullen niet meer allemaal op de beginpagina staan.

We zijn er nog mee bezig, dus dat kan nog even duren. Tot dan blijft alles zoals het nu is.

vrijdag 11 maart 2011

PKMN TCG self-mades deel 7

Dit is een historisch moment! (Alweer.) We hebben zojuist een zelf getekende Pokémon (Rotom Ultimate Form) op een Pokémon-kaart gezet. Als je beter kijkt zie je dat die afbeelding bij de échte NeoPokémon staat. Ga maar eens kijken. HIER

zaterdag 5 maart 2011

Victini

We kunnen het blijven zeggen, vandaag kun je in GameMania het Liberty Ticket voor Victini krijgen. Dat is je enige kans als je geen Wi-Fi hebt. Allen naar GameMania! (Vanaf 13:30 tot 17:30, je hebt dus vier uur.)

vrijdag 4 maart 2011

Pokémon Black en White!

Beste Pokémon-fans,vandaag is het DE GROTE DAG!! Nu is het langverwachte spel Pokémon Black met Reshiram, en Pokémon White met Zekrom op de markt! Morgen zal de kleinere maar daarom zeker niet zwakkere Victini te krijgen zijn met MISTERY GIFT IN DE GAME MANIA IN JOUW BUURT! De Pokédex met info zal zo snel mogelijk onder 'Pokédex', zodra onze mol het spel heeft.
Blijf kijken bij onze CountDown!