dinsdag 15 oktober 2013

De Avonturen van Calvin 'Fire' Red - pagina 24

Zoals jullie waarschijnlijk wel hadden verwacht hebben we eerst serieus wat X/Y gespeeld voordat we ons weer aan de strip hebben gezet.
Er is helaas ook slecht nieuws. We zitten in het laatste jaar van de middelbare school, en we worden als het ware bekogeld met huiswerk. We zullen dus vanaf een stuk minder vaak aan de strip kunnen werken.
Open in een nieuw tabblad om te lezen.

donderdag 3 oktober 2013

MEGA CHARIZARD X


Ja, je leest het goed... Ze hebben blijkbaar ook een tweede Mega Evolutie voor Charizard... De nieuwe Mega is zo ongeveer wat elke gemiddelde fanboy denkt dat Charizard zou moeten zijn. Nog maar eens een bewijs dat Nintendo zijn fans kent.
Hij is zwart (dus eigenlijk constant Shiny), zijn vuur is blauw en komt default uit zijn bek en het belangrijkste: Mega Charizard X is niet langer Fire/Flying, maar Fire/Dragon. Hij heeft ook een nieuwe Ability genaamd Tough Claw, wat de kracht van Physical Moves zou verhogen.
Er zijn ook leaks van de uiteindelijke evoluties van de Starter Pokémon, maar die zijn (hoewel het 99% zeker is) niet officieel bevestigd.

woensdag 2 oktober 2013

De Avonturen van Calvin 'Fire' Red - pagina 22

Deze keer zal er geen Countdown tot X/Y zijn. We hebben het momenteel te druk met de strip en school. Er is nog een klein kansje dat we voor de laatste vijf dagen iets gaan doen, maar het is een erg grote misschien.
Open in een nieuw tabblad om te lezen.