zondag 22 september 2013

PKMN Tekeningen deel 12

Even tussen de pagina's door...
We hebben waterverf leren kennen! Het is FANTASTISCH

Deze is voor een poster waar alle Gen3 Pokémon op zullen komen. Het idee komt van één van de bekendste Fakemon ontwerpers op DeviantART. Hier is er meer info over.

vrijdag 13 september 2013

Meer nieuws: de eerste evoluties van Fennekin, Froakie en Chespin!

Maar er is meer! Naast Quilladin, Braixen en Frogadier (respectievelijk Chespin, Fennekin en Froakie's evoluties) zijn de twee fossielen van generatie zes bekend gemaakt (Een t-rex en een brachiosaurus! Eindelijk echte dino's!)! Er is een poedel Pokémon die je kan optutten, een nieuwe kat die erg opvallende gender differences heeft, en de evolutie van Litleo, die een mannelijke óf een vrouwelijke leeuw voorstelt. Trouwens, Garchomp blijkt ook een Mega Evolutie te hebben. Maar dat is nog niets. Mewtwo is in staat om op twee manieren te Mega Evolueren. Een manier is naar de al gekende Mega Mewtwo... Y. En de andere is dus een andere version exclusive: Mega Mewtwo X. Deze Mega Mewtwo behoudt meer van zijn oorspronkelijke uiterlijk, maar krijgt er het Fighting type bij. Zowaar een fysieke Mewtwo!
De Type Chart is wat aangepast (daarvoor raden we je aan om naar Serebii te gaan), en er is meer van Team Flare bekend geraakt, namelijk hun belangrijkste leden en het feit dat ze een mooiere wereld willen maken.
Hierna zal waarschijnlijk niet veel meer bekend worden gemaakt. Omdat de Japanse versie niet eerder uitkomt kan die ook niet eerder worden uitgespeeld om zo zijn geheimen prijs te geven.
Quilladin
Braixen
Frogadier
Tyrunt
Amaura
Furfrou (die je dus kan customizen)


Meowstic (de vrouwelijke (r) is meer offensief qua movepool, terwijl de mannelijke (l) versie meer supportive is)


De mannelijke (l) en vrouwelijke (r) Pyraor
Mega Garchomp
Mega Mewtwo X

Team Flare

donderdag 5 september 2013

woensdag 4 september 2013