donderdag 11 juli 2013

Meer NIEUWS!!

Zoals gewoonlijk vatten we het grote aantal van nieuwtjes even samen voor je. Als je echter alles wilt lezen verwijzen we je door naar de bronnen.
Het lijkt erop dat de schijnbaar niet betrouwbare bron van Pokébeach toch betrouwbaar zal blijken. Alles wat die had voorspeld lijkt uit te komen. Deze keer gaat het in Corocoro over de evolutie van Pancham die inderdaad Fighting/Dark is (en de evolutie-methode is nog onbekend. Pokébeach' bron had het over een level omhoog met een Dark Pokémon in de Party). Dan heb je ook nog een soort van kwal/octopus die na zijn evolutie lijkt te zijn omgedraaid. En had de bewuste bron het niet over een evolutie terwijl je de 3DS ondersteboven houdt?
Een ander belangrijk nieuwtje zijn de types van Xerneas en Yveltal. Xerneas wordt Fairy en Yveltal Dark/Flying.
Dan zijn er nog wat peronages (zoals de obligatoire professor en het altijd aanwezige slechte Team 'Nogwat'). Maar voor meer informatie ga je best naar Pokébeach, Serebii, Marriland, of Pokémon Database. Wij gaan weer verder tekenen aan pagina drie van De Avonturen van Calvin 'Fire' Red.


maandag 8 juli 2013

De avonturen van Calvin 'Fire' Red - pagina 1

Eindelijk is het zover! De eerste pagina is af!
Open in een nieuw tabblad om te lezen.
Doordat we hier nu wel even met bezig gaan zijn zullen de gebruikelijke tekeningen voor onbepaalde tijd worden uitgesteld.