maandag 27 mei 2013

PKMN RandAnimatie deel 10

Nu een van ons actief is op DeviantART beginnen we het daar een beetje te kennen. Eén van de inspirerende dingen is de groep PMD (staat voor Pokémon Mystery Dungeon) -Explorers. Het is een groep die een algemene verhaallijn heeft, en als lid moet je dan een PMD team maken (dus zoals in de gelijknamige gamereeks) volgens enkele regels. Vervolgens doe je in de verhaallijn mee met missies en dergelijke en daarmee kan je dan weer bepaalde dingen verdienen om je teamleden te laten evolueren, een nieuw accessoire te geven... Dat kan op welke manier dan ook.
Omdat wij het daar helaas te druk voor hebben (met de Nuzlocke en zo), maar het wel een keitof idee vinden hebben we een nep-team gemaakt. Het is niet helemaal volgens de regels (de leden zijn bijvoorbeeld geëvolueerd), maar dat maakt dus niet uit, want het is fake.

Zoals alle personages hebben ook deze een achtergrond en die gaat als volgt:
Ronin is een kluizenaarsFarfetch'd die de geheimen van de vechtkunst heeft ontrafeld. Op een gegeven moment vind hij twee wezen (een Cubone en een Oshawott) en besluit die op te voeden. Natuurlijk leid hij hen ook op in de vechtkunst. Als ze hun opleiding voltooid hebben evolueren ze beiden en gaan ze qua stijl elk een andere kant op. Waar Ronin geweld enkel als laatste redmiddel beschouwd, hangt het bij Samurai van de situatie af, en Ninja gebruik het nog veel vaker. Ninja bekwaamt zich ook verder in het sluipen, hij wordt zelfs beter dan Ronin. Samurai is zijn meester dan weer de baas in zwaardvechten.
Dat is ongeveer een halve eeuw geleden. Sindsdien werkt het trio samen als een Rogues-Team.

Zoals waarschijnlijk wel duidelijk is zijn de personages gebaseerd op de drie krijgers-typen die er waren in Japan tijdens de Edo-Periode. We weten dat de ronin eigenlijk samoerai waren die hun erecode braken, maar het idee dat zij dan weer de ninja opleidden inspireerde ons tot een meester en twee leerlingen.

Open in een apart tabblad om te bekijken.

Dit zijn de afzonderlijke tekeningen:

zaterdag 11 mei 2013

Er zijn nieuwe Pokémon bekend gemaakt!

BEWERKT: Ze zijn officieel aangekondigd! Hun Engelse namen zijn Pancham (voor Yancham),  Gogoat (voor Gogoat), Helioptile (voor Elikiteru) en Fletchling (voor Yayakoma). De regio zal Kalos worden genoemd, en dan zijn er ook nog wat nieuwtjes van minder belang (de namen van hun nieuwe moves, etc.).

Vermoedelijk. Het is nog niet bevestigd, maar Serebii zegt dat het er te echt uit ziet om nep te zijn. Er zijn dus vier nieuwe Pokémon getoond, hoogstwaarschijnlijk met hun Japanse naam:
Met de klok mee van boven te starten: Yancham (Naughty Pokémon, Fighting), Gogoat (Riding Pokémon, Grass. Het lijkt erop dat je echt op hem kunt gaan rijden), Elikiteru (Generator Pokémon, Electric/Normal) en Yayakoma (Japanese Robin Pokémon, Normal/Flying)
En dan zijn er nog wat scans die laten zien dat je de trainer wel degelijk kunt customisen, en nog wat dingetjes. Ga naar Serebii voor een meer uitgebreide uitleg.


vrijdag 10 mei 2013

Pokémon Tekeningen deel 7

Na de nieuwe vorm van Mewtwo vonden we dat het tijd was om onze absolute favoriet te tekenen: Mewtwo! In zijn gewone vorm uiteraard.


zaterdag 4 mei 2013

PKMN Prenten deel 18

Heel toevallig zijn we net toen de foto's van in het LaM op waren met school naar Parijs gegaan. We hebben daar dus gebruik van gemaakt om het tweede seizoen van onze Wild Pokémon serie te maken.
In het Louvre hadden ze zo te zien last van een Magikarp-plaag!