woensdag 19 september 2012

NeoPokémon deel 27

Leagueen, de koninklijke Pokémon! Zoals jullie zien is niet enkel zijn naam veranderd, maar ook zijn design. We vonden dat een zwaar grond-insect beter paste bij de uitstraling die ze tot nu toe hadden.
En bij deze is ook onze tweede familie begin-Pokémon een feit!

zaterdag 15 september 2012

NeoPokémon deel 26

Leatle, de wandelend blad-Pokémon. De evolutie van Leansect, en over een paar dagen zullen we ook Leagueen publiceren. Jaja, je leest het goed; Leagueen. De naam moest wat langer vonden we. Lea is van LEAf natuurlijk, de g komt uit buG, en de ueen komt van qUEEN. Bij Leatle en Leansect is het wat simpeler natuurlijk (insect en beatle)... 

dinsdag 11 september 2012

Dan toch...!!

Inderdaad! Op zaterdag 6 oktober, zullen zowel Fnac als Makro Keldeo weggeven! Hou die dag dus vrij in je agenda, want dit kan je best niet missen.
Zes dagen later komt trouwens Black2 en White2 uit, en daarmee ook Genesect via een WiFi-event.

zaterdag 8 september 2012

PKMN RandAnimatie deel 7 en Keldeo...

Aangezien ons vermoeden genaamd Pokémon Grey Version (zie PKMN RandAnimatie deel 2) onjuist bleek met het uitkomen van B/W2, is hier de solo-editie van de vijfde generatie: Meadow Emerald! We kunnen echter onmogelijk weten of we echt gelijk hebben; het kan zijn dat ze de vijfde generatie afsluiten zonder een solo editie, of alsnog Grey maken, of iets anders doen dat we niet kunnen voorzien...


Het begint er sterk op te lijken dat wij Belgen ons géén Keldeo kunnen aanschaffen. De dichtstbijzijnde verdeelpunten bevinden zich in Nederland... En wel op specifieke dagen. Voor zij die zich naar onze noorderburen kunnen begeven hier een lijst met plaatsen waar je Keldeo kan bemachtigen:

16 september
  • Speeldag Hoorn; Nintendo-stand (Noorderveemarkt)
29 september
  • Makro; Amsterdam, Best, Delft, Duiven, Groningen, Hengelo, Nijmegen en Nuth
6 oktober
  • Toys XL; alle filialen
  • Media Markt; Arena, the Corner, Eindhoven, Groningen en Zwolle
  • Saturn; Heerhugowaard, Hoofddorp, Tilburg, Venlo en Zuidplein

zaterdag 1 september 2012

Keldeo alarm!! * **

Je hebt van vandaag tot 11 oktober de tijd om alle gamewinkels in je buurt af te gaan! Dit Kledeo-event is uitsluitend plaatselijk verkrijgbaar en het is niet duidelijk waar en in welke winkels hij te krijgen is. We vermoeden dat dit voor lange tijd het enige Keldeo-event zal blijven, dus zorg dat je hem te pakken krijgt.



* BEWERKT:
We hebben sterke vermoedens dat GameMania een van de verdelers is, hoewel we het niet zwart op wit hebben gezien. Degene bij ons in de buurt had Keldeo in ieder geval NOG niet.

** NOG 'NS BEWERKT:
GameMania blijkt dan toch niet Keldeo te verdelen. We hebben nog eens navraag gedaan, en waarschijnlijk had de kassier ons verkeerd begrepen (dacht vast dat we het over B/W2 hadden).