dinsdag 21 augustus 2012

PKMN TCG Self-Mades .gif test



Zoals de titel al doet vermoeden, we zijn weer aan het experimenteren geweest, ditmaal met het maken van bewegende Pokémonkaarten, in .gif-formaat.
Hier is de eerste poging met enkel de trainer in gif. Zijn twee armen bewegen, net als zijn ogen en hij gooit een Pokéball.
(er zitten momenteel 4 frames in.)
-UPDATE- 
Hier is een kleine WorkInProgress. Er zitten nog (heel) veel kleine foutjes in en de bewegingen zijn nog steeds te hakkelig (6 frames nu, ik denk dat er op z'n minst 12 nodig zijn)
(kleine afbeeldingen om lag tegen te gaan)

donderdag 9 augustus 2012

Misschien even zeggen...

Die fantastische trailer van PKMN B/W2 is nu gedubd! En deze keer is hij volledig, met extra stuk erin! Het is nu veel duidelijker allemaal...

woensdag 8 augustus 2012

Keldeo Event

Vanaf 20 augustus gaat Keldeo buiten Japan officieel, dus dat betekend dat de National-Dex dan 647 Pokémon bevat. In verschillende landen is 'ie vanaf 1 september te verkrijgen - in de winkels - maar niet in België. Het is nog maar af te wachten of er ook een WiFi-event van komt.
Keldeo and its Resolute Form

NeoPokémon deel 25

Rabtion, de vlaamse reus (het konijn) -Pokémon. Met dit lid van de NeoPokémon is onze eerste familie compleet.
We hebben ook een nieuwe techniek toegepast, die van ons groot voorbeeld Xous. We tekenen de Pokémon nu op papier, scannen ze in en kleuren ze in Photoshop. De schaduwing is ook meer naar de Sugimori-style toe.

woensdag 1 augustus 2012

Fancy nieuwe cursor

Ja, zoals de titel al doet vermoeden: we zijn er eindelijk in geslaagd om de blog een persoonlijke cursor te geven. Dat ons technisch talent urenlang de HTML heeft liggen onderzoeken, heeft dan toch zijn vruchten afgeworpen :).