zaterdag 26 mei 2012

NeoPokémon deel 22

Bronzew, de schroef-Pokémon. Hij heeft nergens dat brons-teken dat Bronzor en Bronzong wel hebben, omdat hij niet helemaal van brons is.

donderdag 17 mei 2012

De trailer is gearriveerd!!


De trailer! Hij is echt fantastisch. Dit is hoe alle trailers zouden moeten zijn... Nadat we hem gezien hadden was het alsof al onze twijfels over B/W2 weg waren. Die trailer... Hij is echt goed...
Het lijkt erop dat N toch nog terug komt. En waarschijnlijk hebben we ook al een stuk gezien van het bevroren Unova. Buiten dat zijn Bianca, Cheren en Elesa er duidelijk ook nog.

De Engelse versie van de doosjes is ook bekend gemaakt. Niets speciaals, gewoon in onze taal.

zaterdag 12 mei 2012

Er is meer informatie!

Er is een nieuwe "Corocoro" uitgekomen (dat Japanse tijdschrift dat onze bronnen altijd aanhalen), en dus ook nieuwe informatie.

Om te beginnen: Cheren en Bianca komen terug. Cheren is een Gymleader (Normal), en Bianca is degene die je je starter-Pokémon geeft. Alder is er ook nog, maar over N heeft niemand meer iets gehoord.
Het belangrijkste nieuws is dat het trio-dat-op-wolkjes-zit (Tornadus, Thundurus, en Landorus) elk een nieuwe vorm hebben gekregen (persoonlijk vinden we dat er wat over... zeker als je naar het gezicht van Landorus kijkt). Ze hebben geen nieuwe types, en je hebt er een  bepaald spel voor nodig om ze te krijgen. Pokémon AR, of zoiets. Dat is niet erg duidelijk. Er komt ook een nieuwe prof, die iets met datzelfde spel te maken heeft.
Er komt een soort Pokémon Hollywood (Pokéwood, hoe raad je het?). Die rare Tyranitar komt van daar. Je kunt blijkbaar een scenario kiezen en dat dat spelen.
Maar, het interessantste: je kunt alle (of zo lijkt het toch) Gymleaders (en ook Champions, en Elite-4 leden) terug bevechten. Misschien zelfs meer, als ze Giovanni niet als Gymleader beschouwen. We kunnen in ieder geval Cynthia, Blue, Brock, Misty, Giovanni, Volkner, Steven, Lance, Drake, Erika, Blaine, Janine, Flint en Lt. Surge herkennen.

Langs rechts zie je de nieuwe vormen van het trio-dat-op-wolkjes-zit, langs links (denken we) de nieuwe professor en dat Pokémon AR spel.
Linksboven zie je een rare Tyranitar. Blijkbaar een Scenario dat je kan spelen in Pokéwood. Die filmstudio heeft iets te maken met de Gymleader Brycen.
Gymleaders!!
Als je ons informatie kunt verschaffen over dat AR ding, dat is altijd welkom. Als je misschien een iets uitgebreidere uitleg wilt kun je naar Serebii gaan. Op Pokéteam staat er ook iets over, maar veel minder. De andere sites moeten nog komen met info.

dinsdag 8 mei 2012

zaterdag 5 mei 2012

PKMN Randanimatie deel 6

We hebben deze afbeelding getekend op papier, ingescand en afgemaakt op Photoshop. In theorie zou  het echt als stencil kunnen dienen, maar op sommige plaatsen is het wit misschien te dun.

woensdag 2 mei 2012

De Prototypes

We hebben in de NeoPokémon Pokédex een kleine aanpassing doorgevoerd.We zijn nu namelijk in het bezit van een scanner. Geen fantastische kwaliteit, maar dat hoeft ook niet. We hebben van elke Pokémon in de NeoPokémon Pokédex die nog geen afbeelding had de schets geüpload. Dit is enkel om jullie te laten zien wat we nog van plan zijn. Want de afbeeldingen zelf zien er niet zo verzorgt uit. Geen nood, we gaan ook niet stoppen met nieuwe Pokémon te introduceren. Nee, dit is juist een maatregel om er meer te kunnen doen.
Dus iedereen als de bliksem naar De NeoPokémon!!

We hebben trouwens ook de V1.0's op TCG Self-Mades dus verwijderd. Spijtig voor de ene tegenstemmer, maar er was een meerderheid.