dinsdag 28 februari 2012

Nog wat aanvullende nieuwtjes...

Volgens Marriland en Pokebeach kunnen we Black en White 2 verwachten in de herfst van dit jaar... Dus voor kerst (dat hebben ze er voor gedaan, dan kunnen ze lekker veel geld incasseren op de kerstperiode). Ook is het - volgens Marriland - duidelijk dat het geen derde versie, zoals Platinum, Emerald, Crystal, of Yellow zal zijn. Het wordt een compleet nieuw verhaal. Ook de namen van de nieuwe vormen van Kyurem zijn officieel bekendgemaakt. Het is dus, zoals verwacht, Black Kyurem en White Kyurem.

maandag 27 februari 2012

Hoezee! Er is nieuws!

Ja, het werd tijd... Al onze bronnen hebben het erover. De vervolgen op Pokémon Black en Pokémon White. Jazeker: vervolgEN. Ze zullen voor de verandering eens geen nieuwe namen krijgen. Ze zullen gewoon "Pokémon Black 2" en¨"Pokémon White 2" heten.
En, zoals al verwacht: Kyurem krijgt nieuwe vormen. Ja, ook hier vormEN. Voor elke versie een Kyurem. Voor Black2 een Kyurem die vermengt is met Zekrom, voor White2 een Kyurem die vermengt is met, je raadt het al, Reshiram. Erg goed zien ze er niet uit, maar ja.
Pokemon Black 2 and Pokemon White 2 Featuring Kyurem Formes
't Zijn bijna Sprites... (Allez, feitelijk zijn het dat ook, maar we bedoelen die mengelingen die we maken, en niet de naam voor gameafbeeldingen)

En, misschien nog een weetje: de vijftiende film, waarvan werd verwacht dat Keldeo er zijn debuut zou maken en Kyurem zijn nieuwe vorm(en) zou tonen, blijkt nu ook de voorlaatste Pokémon te bevatten: Meloetta. Dat is te zien op de poster van die film.

zaterdag 25 februari 2012

NeoPokémon deel 17

Steamander, de salamander-Pokémon. Onze eerste Legendary! Vanzelfsprekend staat hij achteraan in de Pokédex, maar omdat we nog niet weten hoe lang die wordt, is zijn plaats voorlopig. 
De Ability Steamcloud zorgt ervoor dat hij zoals Groudon de zon oproept, Steamander mist laat verschijnen.

vrijdag 3 februari 2012

Mewtwo Blockart

We zijn al een tijdje minecraft aan het spelen, en we vonden dat het tijd werd dat we er eens iets Pokémon mee deden…
Dus hier is een Mewtwo gemaakt in minecraft!! (Hij is wel 2D, helaas)

De groene ogen vonden we wel een leuk detail.