maandag 26 december 2011

Vrolijk Kerstmis en prettig nieuwjaar!!

Deze afbeelding is helemaal gemaakt met ons tekentablet! We kunnen nu ook zelf afbeeldingen maken voor de kaarten, en de NeoPokémon zullen sneller klaar zijn.

maandag 19 december 2011

PKMN TCG self-mades deel 33


Voorlopig (tot het einde van het jaar) zullen we geen NeoPokémon tekenen. (Zeker omdat we weten dat we voor Kerstmis een nieuwe tekentablet krijgen!) We hebben jullie stem nodig om te beslissen wat voor één dat het gaat worden. Hup, iedereen stemmen!! (Zie enquete)

zaterdag 10 december 2011

Het Dragon-type

Blijkbaar is het tiende element in de TCG er nu! Er waren al een tijdje geruchten, maar nu heeft Pokébeach een foto van hoe het icoon eruit ziet, en ook een afbeelding van de doos met de eerste boosterpacks waar het type in zit.


Pokemon TCG Dragon-type Symbol


Als we aan een blank kunnen komen, zouden we er ook kaarten mee kunnen maken.

PKMN TCG self-mades deel 32


woensdag 7 december 2011

zondag 4 december 2011

De sint is er!!

Sinds gisteren kun je een Victini krijgen over de NintendoWFC! Deze Victini heeft de speciale moves van Zekrom en Reshiram (Fusion Bolt en Fusion Flare) alsook V-Create, de sterkste Fire move ooit!
Vang 'm!!

donderdag 1 december 2011

Mare en de advent van Serebii

Ja, omdat het vandaag de eerste december is, verschijnt op Serebii de adventkalender. Op Pokéteam was er al één beschikbaar, mits je een account van Pokéteam hebt.
We zijn momenteel bezig aan de trainer van Mare, en daar zijn we nog even met bezig. Om een tipje van de sluier te onthullen: de trainer word gemaakt met een afbeelding van Sabrina.