vrijdag 24 juni 2011

PKMN TCG Self-Mades deel 24

Dit zijn alle kaarten die we zelf hebben gemaakt voor het Eevee Evolutions-Deck. Ga voor de volledige lijst naar onze pagina "TCG Self-Mades2".



 


 






dinsdag 21 juni 2011

PKMN sprites deel 135

Pokedex verwijdert.

Omdat we vermoeden dat de blog wat te vol zit, hebben we de pagina Pokédex verwijdert. (Meteen ook op Games.) Aan die pagina kwamen we toch nooit, en niemand keek er naar. Als je de Pokédex nodig hebt, raden we je aan om de Pokédex van Pokémon Marriland, of de Pokédex van Poketeam te gebruiken. De Pokédex van Serebii is wellicht ook goed, maar dat hebben we nog niet gecheckt.

maandag 20 juni 2011

"Zucht..."

De TCG Self-Mades pagina staat vol... Je kan de rest gaan bekijken (binnenkort) op de pagina TCG self-Mades2...

zondag 19 juni 2011

Jaja, nu is het compleet!

Ze staan er eindelijk allemaal op! (Eindelijk!) Je hebt nog een ongeveer maand de tijd om te beslissen of de afbeeldingen als link of als prent in de berichten komen. (Zie enquete.)
Dus veel stemmen!!

vrijdag 17 juni 2011

Slecht nieuws.

Het is gebleken dat we te veel sprites hebben. :)
Daarom zijn we verplicht om een tweede pagina aan te maken met de overige "Sprites".
Nog steeds wat geduld...

donderdag 16 juni 2011

De Sprites

Ja, ook de Sprites staan er nu op! Het duurde lang, maar we hebben het gehaald in ongeveer 2 uur. Blijkt dat nu ook de Mini's nog gedaan moeten worden, dus nog even geduld. Morgen staan ze er ook op.

dinsdag 7 juni 2011

woensdag 1 juni 2011

PKMN TCG self mades deel 22

We hebben, nu we Lodes trainer afbeelding hebben (zie pagina "Wie We Echt Zijn..."), al zijn kaarten vernieuwd. We hebben de trainer er op gezet, sommige kaarten van een nieuwe afbeelding voorzien, en vooral alles ordelijker op de kaart gezet.

Lode's Zangoose is nieuw. We hebben hem meteen in de nieuwe stijl gemaakt.