zaterdag 28 mei 2011

'n klein probleem...

Tijdelijk zullen er iets minder berichten zijn. Waarom weten we niet, maar op één van onze computers kunnen we geen berichten meer posten, dus nog even geduld. Aan het probleem wordt gewerkt.

BEWERKT: Blijkt dat Google gewoon heel wispelturig is op die computer. Soms kunnen we ze niet uploaden, en dan weer wel. Gewoon geluk hebben dus.

maandag 16 mei 2011

PKMN TCG self-mades deel 21

Het leuke aan deze kaart is dat je ze eigenlijk niet kan spelen. Je kan maar één Star per deck hebben, en je hebt Pikachu Star  ook nodig. Desalniettemin is het toch grappig om zulke kaarten te maken.

dinsdag 10 mei 2011

PKMN TCG self-mades deel 20


We wisten dat dit haar lievelingsPokémon was, maar omdat het een zwakke Pokémon is hebben we het in eerste instantie niet gemaakt. Maar onlangs beseften we dat een Piplup Lv.X wel grappig zou zijn, dus daarom hebben we het toch gemaakt.


dinsdag 3 mei 2011

PKMN Sprites deel 131

Dit is Zangaros. Misschien herken je hem nog. Maar, we hebben hem opnieuw gemaakt, dit keer met dynamischere afbeeldingen. We weten nog  niet of we er meer gaan maken. We hebben het "Xtreme" gedoopt.

maandag 2 mei 2011

De enquete

Op deze enquete (Wat vind je beter) hebben niet veel mensen gestemd. Eén iemand heeft gezegt dat de kaarten het best waren en iemand anders schreef dat de sprites beter waren. Hier kunnen we helaas geen conclusies uit trekken.

PKMN TCG self-mades deel 19