donderdag 16 september 2010

Geen nieuws, maar weetjes!

Na verder onderzoek is gebleken dat Serebii over heel veel nuttige informatie beschikt.Zo hebben ze alle maps samengevoegt, ook de PKMN rangers én PKMN XD (dat spel voor de GameCube met de shadowpokémon). Ze hebben ook alle tot nu toe verschenen B/W pokémon verzameld. Het zal slechts een kwestie van tijd zijn voor ze (ook Poketeam) de hele pokédex hebben.
Het ongeduld wordt sterker...
http://translate.google.com/translate?hl=nl&sl=da&tl=nl&u=http%3A%2F%2Fwww.serebii.net%2Findex2.shtml

PKMN sprites deel 88

woensdag 15 september 2010

Maar nu, ...

Omdat Poketeam geen nieuws verspreidt, waren we verplicht om ook op andere sites te kijken. Op Serebii zijn zijn er massa's afbeeldingen gevonden over PKMN black/white.
http://translate.google.com/translate?hl=nl&sl=da&tl=nl&u=http%3A%2F%2Fwww.serebii.net%2Findex2.shtml

dinsdag 14 september 2010

PKMN sprites deel 87

Ja, nu is er wel nieuws van PKMN black/white...

De evoluties van de begin-pokémon zijn bekend gemaakt!!En ook nog een lijst met pokémon op. (Daar zijn echter geen afbeeldingen van.) Poketeam zegt ook dat ze pas over drie dagen terug nieuws zullen verspreiden, want dan komt het spel uit in Japan. Voor meer feiten ga je zelf best maar eens kijken. http://translate.google.com/translate?hl=nl&sl=da&tl=nl&u=http%3A%2F%2Fpoketeam.dk%2F

donderdag 9 september 2010

Eindelijk!!

Nee, PKMN black/whitte is nog niet uit, maar er is een nieuwtje over de site Pokéteam zelf. Er zijn namelijk nieuwe afbeeldingen van de meeste pokémon van de Jotho regio, en Pokéteam heeft zelfgemaakte Shiny-icons geplaatst!!

http://translate.google.com/translate?hl=nl&sl=da&tl=nl&u=http%3A%2F%2Fpoketeam.dk%2F

PKMN sprites deel 86