dinsdag 21 december 2010

PKMN TCG self-mades deel 1

We zijn weer met iets nieuws begonnen! We waren op internet aan het rondstruinen, toen we een blanco kaart tegen kwamen. Na heel veel werk, want we wisten niet hoe het juist moest, slaagden we erin een eigen kaart te maken. Deze zijn niet de eersten, want met hen zijn we nog bezig: er moet nog één klein dingetje worden aangepast, maar dat staat nog niet op het punt. Meer verklappen we niet, want dan is het geen verassing meer...





vrijdag 10 december 2010

PKMN sprites deel 115

PKMN sprites mini's deel 13



PKMN Recolours deel 1: Een nieuwe dimensie in de Neo-Pokémon!!

Na zowat rondgeken te hebben op andere sites, en wat nagedacht te hebben, besloten we eens een recolour te maken.  Dat wil zeggen: Een pokémon afbeelding met de kleur van een andere Pokémon erop.
Eerst wilden we Giratina (altraded) en Charizard spriten, maar dat bleek nogal moeilijk, dus hebben we het volgende geprobeerd.

Giratina met het oranje van Charizards lijf en het groen van zijn vleugels.


donderdag 9 december 2010

De Engelse namen van de PKMN van B/W gekend!!

Een tijdje geleden is de afbeelding van de pokédex van Unova online verschenen, nu bleek op dezelfde site maar op een andere plaats de namen van de pokémon van de 5de generatie pokédex te staan!
De namen zelf staan op de pagina "Pokédex", maar buiten de beginpokémon en misschien nog een paar anderen zul je ze nog niet open kunnen klikken, want we weten nog niet vanwaar de meeste namen zijn afgeleid, maar dat komt zo rap mogelijk..

Eeh...

Erhm... Ja, sorry, maarre...
We wisten al een tijdje dat de vijfde pokédex op Poketeam stond, hoewel we dat vergeten waren te posten...
Dus, bij deze!!

Op naar Poketeam!! Klik hier.

woensdag 1 december 2010

Advent!

Hoewel we niet christelijk zijn ingesteld, vinden we dit toch wel vrij koddig. Op Serebii kun je dus een advent kalender zien met elke dag een nieuwe puzzel om af te tellen. Keitof, niet?
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=nl&sl=en&tl=nl&u=http://advent.serebii.net/index.shtml&rurl=translate.google.com&twu=1&usg=ALkJrhig1E-Mc_TrUZIBOY5s_QtU7GJiRg

woensdag 24 november 2010

PKMN prenten deel 5

Togepi-liefhebbers, niet persoonlijk opvatten! Dit is een grap!

De Engels namen van de B/W begin-pokémon zijn bekend!!

Tsutarja 's naam zal Snivy (van "snake en ivy") zijn, Pokabu zal Tepig (van "tepid en pig") genoemd worden en Mijumaru is Oshawott (al onze bronnen weten niet waarom, hoewel marriland het vermoeden heeft van "ocean" en "otter") geworden. De Isshu regio zal worden vertaald naar Unova.

http://translate.google.com/translate?hl=nl&sl=da&tl=nl&u=http%3A%2F%2Fpoketeam.dk%2F

dinsdag 16 november 2010

PKMN sprites deel 103

Je kon dus toch doorzichtig maken met Paintbrush! Hier is de allereerste sprite met Paintbrush!

maandag 8 november 2010

Vraagje...

Beste lezer. Één van ons heeft thuis een mac, waardoor die geen sprites kan maken. Dit komt omdat je geen paint op een mac kunt hebben. Kent iemand van jullie een variant?

zaterdag 23 oktober 2010

PKMN sprites+1 deel 1

Deze is gemaakt door een gast die achter de schermen van "The Neo-pokémon" een rondleiding kreeg en op het einde er ook een mocht maken. Hij had het idee om er drie ineens te mixen.

vrijdag 1 oktober 2010

Goed nieuws...Maar ook slecht nieuws

Na verder onderzoek is gebleken dat in de Isshu-dex geen enkele Pokémon van de vorige generaties voorkomt. Dat betekent dat:
  • Het goede nieuws is dat we geen Pokémon van de Neo-Pokémon moeten schrappen, maar
  • Dat het slechte nieuws is dat er dus geen enkele van de vorige generaties nog een evolutie zal bijkrijgen. Sommige zullen daar juist blij mee zijn, en de makers zullen er wel een rede voor hebben, maar het blijft toch spijtig.
(Het bericht staat ook op de pagina "De échte NeoPKMN")

PKMN sprites deel 91